Tapijtreiniging

Wilt u uw tapijt laten reinigen op een manier waardoor u er de komende jaren weer mee vooruit kunt? Bij WSO reinigen we uw tapijt, vloerkleden en trappen met de volgende technieken:

  • Sproei-extractie: hierbij sproeien we het tapijt nat, borstelen we het reinigingsmiddel in en zuigen we het tapijt droog.
  • Duplex borstel machine - door middel van een borstelmachine borstelen wij het vuil uit het tapijt. Welke wij na zuigen met borstelzuiger.
  • Bonnet methode – middels een kristalliserende vloeistof die het vuil inkapselt. Dit is daarna goed te verwijderen met een eenschijfsmachine en de bij behorende bonnet pad.


Met deze methodes kan WSO het volgende voor u betekenen:

  • Reinigen van vast tapijt bij u thuis
  • Meubelreiniging bij u thuis
  • Reinigen van vloerkleden
Onze specialisten weten hoe zij diverse soorten tapijt moeten aanpakken. Wij proberen altijd een methode te hanteren waarbij er zo min mogelijk vocht in het tapijt wordt gebracht en het tapijt direct na het reinigen weer beloopbaar is. Wanneer WSO bij u is geweest ziet uw tapijt er weer voor lange tijd fris en stralend uit.

En voor het reinigen van al uw andere vloeren kunt u kijken op www.wsodiensten.nl/vloeronderhoud

Ik wil mijn tapijt schoon laten maken

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een offerte laten maken? Dat doen we graag voor u. Een offerte aanvragen doet u zo: Stuur een e-mail naar info@wsodiensten.nl. Omschrijf wat wij voor u kunnen betekenen en vermeld daarbij het tijdstip, de datum en de locatie. Tijdens kantooruren krijgt u vaak binnen 2 uur al een reactie.

Liever telefonisch een offerte aanvragen? Geen probleem! Bel dan 0651 - 341356.

Offerte aanvragen