Schoonmaak

Uw bedrijfsgebouw is het visitekaartje voor uw relaties. Wij staan voor een goed verzorgd interieur, een visitekaartje waar u trots op kunt zijn.

WSO Schoonmaak & Bedrijfsdiensten heeft ruim 10 jaar ervaring in de facilitaire dienstverlening. Wij verzorgen het periodieke schoonmaakonderhoud bij tal van bedrijven, kantoren en instellingen, maar ook bij particulieren. WSO is een bedrijf wat 24 uur per dag voor u klaarstaat. Door onze ruime ervaring en professionaliteit garanderen wij de kwaliteit waar u om vraagt tegen een scherpe prijs.

Wij bieden u een totaal pakket voor het schoonmaakonderhoud aan. Denk hierbij aan dagelijks of wekelijkse schoonmaak, leveringen van materialen en producten zoals handdoekjes, toiletpapier, handzeep, etc. Ook kunnen wij u aanbieden om de vitrage en hand- en theedoeken te wassen. Ook zijn wij gespecialiseerd in opleveringsschoonmaken. Denk hierbij aan het schoonmaken tijdens of na een verbouwing van bijvoorbeeld uw woning of kantoor, renovatiewerkzaamheden of nieuwbouwprojecten.

Bent u reeds tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden bij u? Dan dagen wij u uit om een afspraak te maken met WSO, wij maken graag een passend voorstel voor u. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ik wil graag ik schoon bedrijf

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een offerte laten maken? Dat doen we graag voor u. Een offerte aanvragen doet u zo: Stuur een e-mail naar info@wsodiensten.nl. Omschrijf wat wij voor u kunnen betekenen en vermeld daarbij het tijdstip, de datum en de locatie. Tijdens kantooruren krijgt u vaak binnen 2 uur al een reactie.

Liever telefonisch een offerte aanvragen? Geen probleem! Bel dan 0651 - 341356.

Offerte aanvragen