Glasbewassing

Geen enkel gebouw is gelijk. Dit betekent dat ieder gebouw zijn eigen bereikbaarheid heeft, welke weer van invloed zijn op de uitvoering van de glasbewassing.

Onze glazenwassers beschikken over de vereiste vakbekwaamheid en diploma's en kunnen daardoor op ieder gebouw ingezet worden. Klein of groot, hoog of laag, met ladder of hoogwerker, geen enkel gebouw is ons vreemd.
Daarnaast heeft WSO een eigen "tuckerpole" systeem dat is ingebouwd in onze bus. Het tuckerpole systeem is een uniek telescopisch reinigingssysteem dat geschikt is voor het reinigen van glas, glasgevels, kozijnen, houtwerk, gevelbeplating en damwandbeplating.

Het systeem reinigt middels Osmose water dat in onze bus in voldoende mate, namelijk 650 liter, aanwezig is. Bij een normale bereikbaarheid van het te reinigen oppervlak, kunnen wij middels deze telescopische manier van reinigen werken tot een hoogte van 18 meter vanaf de grond.

Ik wil mijn ramen schoon laten maken

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een offerte laten maken? Dat doen we graag voor u. Een offerte aanvragen doet u zo: Stuur een e-mail naar info@wsodiensten.nl. Omschrijf wat wij voor u kunnen betekenen en vermeld daarbij het tijdstip, de datum en de locatie. Tijdens kantooruren krijgt u vaak binnen 2 uur al een reactie.

Liever telefonisch een offerte aanvragen? Geen probleem! Bel dan 0651 - 341356.

Offerte aanvragen