Dakgootreiniging

Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige water op de juiste manier af te voeren. Via de regenpijp word het water afgevoerd. Als dit door ophoping van vallend blad, takken, mos, vogelpoep of ander vuil niet mogelijk is, dan kan dit tot grote ergernis leiden in de vorm van lekkages. Dus kom tijdig in actie en laat uw dakgoten regelmatig reinigen door WSO.

Voor velen is dakgoten schoonmaken een vervelende en ook nog een gevaarlijke klus. Een ongelukje zit in een klein hoekje en zeker wanneer je moet werken op een ladder. Het uitbesteden van dakgoten schoonmaken is dus verstandig en daarnaast werken wij met zeer scherpe tarieven.

Meestal is het voldoende om de dakgoten eenmaal per jaar te laten reinigen. Staat uw woning of bedrijfspand echter in een boomrijke omgeving, dan is het verstandig om het dakgoot reinigen meerdere keren per jaar aan te pakken. Wij komen graag eens bij u langs om de situatie te bekijken.

Ik wil mijn dakgoten schoon laten maken

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een offerte laten maken? Dat doen we graag voor u. Een offerte aanvragen doet u zo: Stuur een e-mail naar info@wsodiensten.nl. Omschrijf wat wij voor u kunnen betekenen en vermeld daarbij het tijdstip, de datum en de locatie. Tijdens kantooruren krijgt u vaak binnen 2 uur al een reactie.

Liever telefonisch een offerte aanvragen? Geen probleem! Bel dan 0651 - 341356.

Offerte aanvragen